Villa - Chalet en El Madroñal

5 Camas  ⋅  6 Bañeros  ⋅  649 m2 Construido  ⋅  138 m2 Terraza  ⋅  2,657 m2 Terreno
€ 4,595,000

INFORMACIÓN DE PROPIEDAD

Om du har ett öga på fastigheter som är till salu i Andalucía, vill du inte överföra denna exklusiva herrgård i Marbella. Denna unika bit av fastigheter ligger på Ronda Road i distriktet Benahavís, i La Reserva del Madroñal.

Beläget 400 meter över havet, ligger på en stor tomt med tall och korkskog, och grannar till den ultra-exklusiva La Zagaleta-gården. Du kommer att njuta av en fantastisk utsikt över kusten och otroliga soluppgångar. Du kommer snart att förstå varför lokalbefolkningen ser detta område som en av Costa del Sol bäst bevarade hemligheter.

Detta exklusiva läge låter dig njuta av det härliga Costa del Sol-vädret året runt, med tre vidsträckta utomhusterrasser, tillsammans med en infinity-pool på översta våningen så att du kan utnyttja den glittrande utsikten. Golv till takfönster och skjutdörrar kommer att ansluta dig till uterummet, omgiven av grönska ända ner till Medelhavets strand.

En kort bilresa tar dig till den expansiva kustlinjen där du kan sola och bada och lämna dina problem bakom dig. Många av stränderna du ofta har tjänat den eftertraktade blå flaggan, erkänner höga standarder för kvalitet, säkerhet och miljöledning.

Tänk dig att ta dig in i din egen inomhusoas efter en soltunn dag på vattnet. Parkera på översta våningen garage med tre bilar i denna ovanliga herrgård, inbyggd i sluttningen. Då kan du och dina gäster ta hissen ner till lyxiga bekvämligheter och moderna bekvämligheter som väntar. Den här egenskapen bjuder in dig med uppfriskande luftkonditionering under varma dagar och golvvärme för kallare vinterkvällar.

Efter att ha duschat i ett av de fem badrummen med eget badrum kan barn ta hissen ner till andra källarplanet för att njuta av lekrummet. Vuxna kan träffa gymmet på samma våning, varva ner och duscha i spa- och bastuområdena och sedan gå ut för att njuta av utsikten från den rymliga terrassen. Denna våning har också ett eget sovrum för gäster, ett förråd och gott om plats för underhållning.

Över denna källarnivå hittar du master-sviten med dess imponerande garderob. Denna våning har tre andra sovrum med eget badrum, ett tvättstuga, terrassutrymme och en vinkällare för att samla dina favoritflaskor spansk vin.

Hoppa upp till bottenvåningen för att upptäcka kronjuvelen i hemmet, den enorma terrassen med en infinitypool med utsikt över Costa del Sol. Denna våning har ett öppet kök, vardagsrum och matplatser, så att du kan gå in för en måltid eller enkelt äta middag utomhus och bjuda in vänner att njuta av den otroliga panoramautsikten.

Detta exklusiva herrgård har en modern och välkomnande design med marmorfinish, ett elegant neutralt färgschema och modernaste bekvämligheter. Det handlar om diskret lyx och otrolig utsikt.


CARACTERISTICAS
Armarios Empotrados  Acristalamiento Dobles  Terraza Privada  Suelos de Mármol  Barbacoa  Terraza Cubierta  

MUEBLES
Opcionales  

PARKING
Garaje  Cubierto  

CATEGORÍA
Reventa  Lujo  Inversion  

SEGURIDAD
Recinto Cerrado  Caja fuerte  

AJUSTES
Campo  Cerca de los Bosques  

VISTAS
Campo  Mar  Montaña  Piscina  Panorámicas  Jardín  Bosques  

UBICACIÓN